Моника Лонг, президент на Ripple Labs, наскоро говори пред CNBC

...
Моника Лонг, президент на Ripple Labs, наскоро говори пред CNBC
Коментари Харесай

Президентът на Ripple очаква положително решение на делото със SEC до края на 2023 г.

Моника Лонг, президент на Ripple Labs, неотдавна приказва пред CNBC за настоящото правосъдно дело, заведено от Комисията по скъпите бумаги и фондовите тържища на Съединени американски щати (SEC) против Ripple, в което се твърди, че токенът на компанията XRP е скъпа книга.

Тя изрази оптимизма си, че искът ще бъде решен в интерес на Ripple, като съобщи, че са на тяхна страна.

Лонг също по този начин означи, че крипто промишлеността търси регулаторна изясненост и сигурност от американския пазарен регулатор и че въпреки да е видяла дейности посредством правоприлагане, промишлеността в действителност желае ясни правила и регулации.

Като се има поради силата на делото  между Ripple и регулатора, тя съобщи че регулаторната изясненост би била от изгода за цялата промишленост, а освен за Ripple.

Президентът на Ripple съобщи, че решението по делото може да бъде постановено преди края на 2023 година Както Ripple, по този начин и SEC са подали молби за кратко правосъдно решение, оставяйки решението в ръцете на съдията. Лонг изрази оптимизъм, че позитивно решение ще бъде реализирано по някое време тази година.


 


Що се отнася до неотдавнашните събития, като да вземем за пример затварянето на банки, подкрепящи крипто, Лонг счита, че крипто ралито при започване на 2023 година потвърждава, че цифровите активи и блокчейн технологията са тук, с цел да останат.

Тя означи, че макар неочакваното закриване на три от най-благоприятните за крипто банки в Съединени американски щати, промишлеността е посочила резистентност и бързо се е възродила. Лонг изрази увереността си, че промишлеността ще продължи да пораства и да се развива през идващите години.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР