Моника дори е премахнала общите им снимки от профила си,

...
Моника дори е премахнала общите им снимки от профила си,
Коментари Харесай

Звездна двойка се раздели след голям скандал

Моника даже е премахнала общите им фотоси от профила си, заличавайки всички взаимни мемоари

Слуховете, че фолкзвездата Меди и моделката Моника Валериева са разграничени, които вървят от към седмица, през днешния ден се потвърдиха изцяло. Гласовитият реализатор и дупничанката към този момент не се следват взаимно от обществените мрежи – сигурен белег, че са си споделили „ довиждане “, видяха в светските среди.

Моника даже е премахнала общите им фотоси от профила си, заличавайки всички взаимни мемоари. На въпроси на нейни фенове за какво е изтрила общото си минало с Меди, тя избира да не дава отговор. Междувременно плеймейтката и изпълнтеля, роден с името Мехдем Гогов, стопираха да се появяват дружно на всемирски събития и по участията на артиста, което подхрани слуховете за раздялата им. Това не е първата разлъка на някогашните влюбени, които до този миг най-малко 4 пъти в последната година са късали.

Според мълвата, повода за раздялата този път е следващата невярност на Меди. Той е бил изловен от Моника, че й е кръшнал с известна моделка. След величествен скандал, двамата са се разделили преди към седмица, твърди източник на Lupa.bg. В момента Меди се любува на свободата си и съгласно мълвата съвсем всяка вечер се радва на друга нежна компания.

Не е ясно дали и този път Меди и Моника няма да се съберат, както към този момент се е случвало. Според близки до мургавия реализатор, той се чувствал добре „ сингъл “ и нямал желание в скоро време отново да потърси разтуха в обятията на много по-възрастната от него Валериева.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР