Моника Белучи стана героиня на новия брой на испанската версия

...
Моника Белучи стана героиня на новия брой на испанската версия
Коментари Харесай

Моника Белучи за любимия си Тим Бъртън: Намерих в него прекрасен дух

Моника Белучи стана героиня на новия брой на испанската версия на „ Harper`s Bazaar ". Във фотосесия на Хави Гордо тя се появи в няколко ярки изображения, събрани от стилистката Клаудия Лаукамп. Изданието отбелязва, че на 58 години Моника е олицетворение на безконечната чувствена хубост, както и на грациозност и сексапил: „ Това е типичната италианска жена. “

Актрисата даде изявление за списанието, представено от Нова тв, в което призна с какво я е покорил сегашният й сътрудник, режисьорът Тим Бъртън.

„ Да кажем, че открих в Тим прелестен дух, улавящ душата на човек, който е въодушевен от света на фантазиите. Той е безусловно прелестен! ", споделя звездата.

Моника приказва и за отношението си към феминизма.

„ Имаме още доста да извървим, само че към този момент е ясно, че в обществото са настъпили огромни промени. Еволюцията на дамите дава опция на мъжете да преодолеят остарелите хрумвания. Кой сподели, че човек не може да се грижи за сина си, че не може да плаче? Нашето избавление, освобождението на дамите, освобождава и мъжете ", споделя Моника.

Говорейки за огромната си щерка Дева от някогашния й брачен партньор Венсан Касел, актрисата призна, че е доста удовлетворена от триумфите й като моделка. Що се отнася до по-малката сестра 13-годишната Леони, тя, съгласно Моника, е нейният главен консултант по „ младежките “ неща.

„ Тя постоянно ми споделя: „ Мамо, в действителност ли не я познаваш? Тя има 50 милиона клиенти! “ И аз си споделям: „ Кой е това? Съжалявам, не я познавам. Леони също има страховит креативен нюх, виждам го ", описа Белучи.

За корицата тя театралничи в рокля на Nina Ricci и бижута на Cartier. Втората корица бе украсена от Кендъл Дженър - Harper`s Bazaar реши да посвети септемврийския брой на иконите на модерността, които оказват помощ да се " дефинира актуалният миг и да му се даде смисъл ". Списанието счита за такива икони, апропо, Чарлийз Терон, Паула Мескал, певицата Доха Кат. По-рано, през юни, Моника Белучи приказва за връзката си с Тим Бъртън в изявление за Elle France.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР