Мони Зингинер, която е ориенталска танцьорка и кандидатка за сърцето

...
Мони Зингинер, която е ориенталска танцьорка и кандидатка за сърцето
Коментари Харесай

Злобарките в "Ергенът" май ще се окажат прави: Брутална истина за Мони отврати потребителите!

Мони Зингинер, която е ориенталска танцьорка и кандидатка за сърцето на Ергенът - Евгени Генчев, не стопира да се прави на жертва в предаването. Знаем, че половината девойки са срещу нея - било то скрито или намерено, а фенове нарекоха злобарки най-явните й врагини - Габриела Бланко, Теди и Айлин Бобева.

Е, в последна сметка може да се окаже, че Мони в действителност не е повече стока от тези, против които роптае. Дори противоположното... Брутална истина за нея първо шокира, а след това отврати доста от потребителите, които я нарекоха " противна и куха " лейка.

Защото се оказа, че въпросната Мони не е по-различна от Джулиана Гани. И двете имат единствено едно нещо в главата си и това е визията им. Зингинер изгубила дребното си мозък до такава степен, че да избяга от учебно заведение преди време, с цел да си сложи... силикон в пазвата, щото, видиш ли, желала огромни бомби. А джуките надувала няколко пъти.

" И всичко това, цялата тази подигравка, е с цел да се хареса на богати и дърти мъже с кинти, които да я викнат да им друса гьобеците, а след това и друго да им друсне... Хайде да не се лъжем, а?! Всички се сещат какво тъкмо прави Монито по нощите и освен ", разясняват консуматори в нета.

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР