money.bgСнимка PexelsЗлатото и среброто продължават да гонят рекорди, заради очакванията,

...
money.bgСнимка PexelsЗлатото и среброто продължават да гонят рекорди, заради очакванията,
Коментари Харесай

Злaтoтo ce дoближaвa дo peĸopди. Cpeбpoтo дocтигa ceдeмгoдишeн вpъx

money.bg

Снимка Pexels

Златото и среброто не престават да гонят върхове, поради упованията, че ще има още тласъци за международната стопанска система при възобновяване й от следствията от пандемията, написа Bloomberg. Така среброто доближи най-високото си нови от близо 7 години насам.

С повишаването на случаите на ковид, вложителите търсят убежища за активите си в металите. Търсенето на сребро е в допълнение подтиквано от паниките във връзка с предлагането и оптимизма за възобновяване на индустриалното търсене. Освен това наличностите в борсово търгувани фондове доближават рекордни стойности.

 

Цялата публикация ТУК

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме
Всичко за Вашата сватба
свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие
. " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки
Всичко за Вашата сватба
материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg