Мондиалът не е само футбол! Мондиалът е страст, на кристали,

...
Мондиалът не е само футбол! Мондиалът е страст, на кристали,
Коментари Харесай

40 хил. евро и бургери до живот за рускините, които забременеят от звезда на Мондиала

Мондиалът не е единствено футбол! Мондиалът е пристрастеност, на кристали, а и без. Хората се забавляват, както на трибуните, по този начин и отвън тях. А около цялата страст се пробват и компаниите да се възползват от еуфорията.
Три милиона рубли (около 40 000 евро) и безвъзмездни бургери до живот ще получат рускините, които съумеят да забременеят от някой футболист на международното състезание. Безпрецедентната акция бе стартирана от съветските заведения за хранене на известна верига за бързо хранене, започваща с Berger и завършваща на King. А обръщението към милионите дами е повече от красноречиво: „ Напред, ние имаме вяра във вас! “
Авторите на акцията настояват, че влагат в нея единствено положителни планове, само че някак не им имаме вяра. Забременявайки от най-силните играчи в света, съветските дами ще подсигуряват бъдещи триумфи на своя народен тим, тъй като ще предадат на идващите генерации най-хубавите футболни гени. С тази благородна цел акцията щяла да способства за обществената отговорност на веригата за бързо хранене.
Бурната реакция на обществото в обществените мрежи и зародилото напрежение докара до отменянето на акцията единствено два дни след нейното пускане. Дали за това време някоя напориста и съблазнителна рускиня е съумяла да си „ обезпечи “ гените на футболист от мондиала, ще се разбере след девет месеца. Не се знае обаче дали след прекъсването на акцията към момента важи обещанието за награда от 40 000 евро и безвъзмездни бургери за родилката и детето. И по какъв метод ще се потвърди дали бебето фактически е наследило „ най-хубавите футболни гени “.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР