- Монди Стамболийски закупи нов ехограф за Медицински център 1

...
- Монди Стамболийски закупи нов ехограф за Медицински център 1
Коментари Харесай

Монди Стамболийски ЕАД подпомага местен медицински център 

- Монди Стамболийски закупи нов ехограф за Медицински център 1 в гр. Стамболийски

- Новата ултразвукова система за диагностика ще усъвършенства качеството на здравните услуги и обезпечи по-комплексна грижа за пациентrте на центъра

Монди Стамболийски ЕАД поддържа напъните на Медицински център 1 в град Стамболийски, ориентирани към възстановяване на качеството на здравните услуги и даването на по-добри грижи за пациентите посредством финансиране на закупуването на чисто нова диагностична ултразвукова система.

Това е част от програмата за обществена резистентност, която има за цел да подкрепя локалната общественост. Модерното ултразвуково съоръжение ще обезпечи достъп на пациентите до доста по-прецизна диагностика, като в същото време даде модерна инсталация на медицинския личен състав.

„ Благодарим на Монди Стамболийски за стъпките, които подхващаме дружно, в отговор на потребностите на публичното опазване на здравето. Като здравна институция, ние сме ангажирани да се грижим за всички наши пациенти.

Това съоръжение е скъпо за нас и ще докара до по-голяма успеваемост и несъмнено, до по-добри грижи за пациентите “, споделя доктор Мария Ганчевска, шеф на Медицинския център.

„ Въпреки провокациите, подбудени от Covid-19, и напъните ни да подсигурим индустриалния развой по безвреден и ефикасен метод по време на пандемията, ние продължаваме да сме съществено ангажирани към оказване на поддръжка на локалната общественост.

Горди сме, че способстваме за подобряването на здравните услуги в локалната общественост “, споделя Александър Криклер, Изпълнителен Директор на Монди Стамболийски ЕАД.

За Mondi

Mondi е международен водач в производството на опаковки и хартия, който способства за един по-добър свят посредством новаторски решения за разработване на опаковъчни материали и хартиени артикули, характеризиращи се с резистентност през цялото време.

Нашата компания участва във веригата на цената – от ръководството на горите и производството на целулоза, хартия и пластмасово фолио до създаването и основаването на ефикасни решения в региона на опаковките за промишлени и потребителски артикули. Ангажиментът към стабилно развиване е главен принцип в нашата тактика и неизменима част от корпоративната ни активност.

Ние сме водещи в сектора с помощта на нашия насочен към клиента метод EcoSolutions („ Екологични решения “) – задавайки верните въпроси, намираме най-устойчивото решение. Оборотът на Mondi за 2020 година възлиза на 6,66 милиарда евро, а приравнената оперативна облага (EBITDA) е 1,35 милиарда евро.

Акциите на Mondi се котират в сегмент „ Премиум “ на Лондонската фондова борса (MNDI) и вторично на Йоханесбургската фондова борса (MNP). Mondi е съставка от показателя FTSE 100; от 2008 година компанията е включена в показател сериите FTSE4Good, а от 2007 година – в показател сериите за отговорно вложение на Йоханесбургската фондова борса FTSE/JSE Responsible Investment.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР