- Монделийз Интернешънъл дарява - Milka продукти в знак на

...
- Монделийз Интернешънъл дарява - Milka продукти в знак на
Коментари Харесай

#посилнизаедно: Монделийз Интернешънъл подкрепя усилията на Български Червен кръст



- Монделийз Интернешънъл подарява

- Milka артикули в символ на признателност към екипа и доброволците на БЧК
Инициативата е част от световния ангажимент на компанията, която разгласи, че ще подкрепи напъните в борбата с COVID-19 с 15 млн. $, финансово и под формата на артикули
В израз на признателност към чиновниците и доброволците на БЧК у нас, с дребен принос от сърце, Монделийз България подарява Milka артикули за потребностите на организациятаи в поддръжка на най-уязвимите общности. От компанията изричат и своята благодарносткъм хората, които се борят на първа линия с епидемията, и работят неуморно, с цел да се грижат за здравето и сигурността на всички. Българският Червен кръст (БЧК) работи на територията на страната в продължение на седмици в тази предизвикателна обстановка, с цел да поддържа в допълнение всички в интервала на рецесията с ковид и да облекчи работата в болничните заведения.

„ С нашите артикули Milka желаеме да благодарим на част от хората, които дават най-вече в тези сложни времена ", споделя Лилия Борисова, търговски шеф на Монделийз България. „ Защото солидарността в този момент е по-важна от всеки път, смалък жест желаеме да подкрепим тези, които демонстрират невиждана ангажираности грижа към най-уязвимите групи. " И добавя: " Искам да благодаря и на нашите чиновници, които макар изискванията и компликациите сега, не престават да работят и да се грижат потребителите да намират обичаните си артикули в магазините ".

„ Днес, когато всички ние сме изправени пред огромно тестване, подбудено от международната пандемия от ковид, когато всички сме обезпокоени за личния си живот и здраве и за живота на околните ни, единственият метод да се оправим е да се обединим, да сме дружно.Това постоянно е бил и стилът на работа на Българския Червен кръст. Искам да благодаря на Монделийз България, които пожелаха да поддържат доброволци и чиновници на БЧК, участващи интензивно в битката с ковид, като ни дарят свои артикули. ", споделя и акад. Христо Григоров доктор х. к и ръководител на БЧК.

Благоденствието и сигурността на чиновниците и общностите, в които живеем и работим, е главен приоритет за Монделийз Интернешънъл. От началото на пандемията се съблюдават прецизно насоките на здравните органи, с цел да се подсигурява здравето и сигурността на хората в офисите, в производствата, в дистрибуторските и комерсиалните обекти на всички места по света. Компанията продължава да поддържа и редица начинания и акции, които имат за цел възстановяване на положението на тези локални общности и повишение на качеството на живот в тях.

Световна поддръжка

Партньорството и поддръжката с Българския Червен кръст е част от международния ангажимент, който Монделийз Интернешънъл пое, а точно да подари 15 млн $ световно под формата на пари и артикули, с които да се поддържат сътрудници на локално равнище, които поставят спомагателни старания за незабавна помощ в целия свят в резултат на рецесията COVID-19. Този световен ангажимент ще спомогне за продължение на ефикасната работа в битката с пандемията, осигурявайки сигурност, сигурност и помощ за хората, които се нуждаят най-вече от това.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР