Монако записа пета поредна победа във всички турнири, след като

...
Монако записа пета поредна победа във всички турнири, след като
Коментари Харесай

Монако продължава на високо темпо

Монако записа пета поредна победа във всички шампионати, откакто завоюва с 2:1 гостуването си на Брест. Тимът на Филип Клеман се изкачи на второ място и изостава на седем точки от водача ПСЖ, против който завоюва преди седмица. Втората поредна загуба на Брест ги остави на точка над зоната на изпадащите.

Домакините можеха да поведат в осмата минута на Жереми Льо Дуарон направи огромен пропуск. През първото полувреме Монако сътвори малко в предни позиции, само че съумя да поведе в 39-ата минута. Головин получи топката от Бен Йедер и откри резултата.

Брест търсеше равнене след почивката, само че топката още веднъж се озова в мрежата на Бизо. Вратарят имаше шанс, защото попадението на Емболо не беше зачетено заради засада. Друга запаса обаче се разписа. Мирон Боаду удвои преднината на гостите три минути по-късно. Дуарон означи почетно попадение за Брест в 86-ата минута, само че Монако удължи серията си без загуба в шампионата на девет следващи мача.

Лориен прекъсна серията си от четири следващи мача без триумф във всички шампионати, откакто завоюва с 3:0 семейството си на Аячо и се върна в борбата за местата, даващи право на присъединяване в евротурнирите. Рен пък победи Клермон с 2:0 и се приближи до топ 4. Монпелие измъкна триумф с 1:0 при гостуването си на Троа с гол в последната минута.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР