Монако спечели първата си победа в Лига 1 за сезона,

...
Монако спечели първата си победа в Лига 1 за сезона,
Коментари Харесай

Монако спечели първа победа във Франция над опашкаря Троа

Монако завоюва първата си победа в Лига 1 за сезона, като се наложи при гостуването на Троа с 2:1. И двата гола за триумфа на монегаските Софиан Диоп, до момента в който единственото попадение за домакините бе автогол на Рубен Агилар.

В 40-ата минута Монако излезе напред в резултата. Тогава Висам Бен Йедер достави отлично подаване в наказателното поле и за Диоп не бе проблем от близко да се разпише с левия крайник.

Радостта на гостите обаче не продължи толкоз дълго, защото Дилан Шамбос от Троа насочи топката ловко от директен свободен удар, а при желанието си да я почисти Агилар прати топката в личната си врата.

Все отново настойчивостта на Монако бе възнаградена в 58-ата минута. Тогава Юсуф Фофана направи впечатляващ пробив и подаде на Диоп, който този път бе прецизен с десния си крайник.

Благодарение на триумфа тимът на Нико Ковач се изкачи до 12-о място във краткотрайното класиране с 4 точки от 4 мача. Троа пък остава твърдо на последното място с една точка, извоювана при равенството със Страсбург преди седмица.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР