Монако се измъкна в последния момент в първия си мач

...
Монако се измъкна в последния момент в първия си мач
Коментари Харесай

Монако мина през иглени уши напред за Купата на Франция

Монако се измъкна в последния миг в първия си мач от шампионата за Купата на Франция. "Монегаските " домакинстваха на Реймс в един от дребното мачове, противопоставящи отбори от Лига 1 на 1/64-финалите, като съумяха да изковат триумфа в продължението на постоянното време.

Тимът от Княжеството надви с 2:1, а в воин се трансформира Балде Кейта. Бившият футболист на Лацио наниза и двете попадения за спечелилите, като цялата развръзка беше след почивката. Между головете му прецизен за гостите беше Няша Мунеци. Асан Камара изпусна дузпа за Реймс в 86-та минута и малко по-късно Монако ликува с триумфа.

След нулева първа част първото попадение падна малко след приключването на час игра. Тогава Висам Бен Йедер с съвършен пас откри Балде Кейта на преференциална позиция и той не пропусна да открие резултата. Играчите на Реймс обаче не се предадоха.

В 69-та минута Никола Льометр с съвършен пас откри Няши Мунеци и той възвърне статуквото в резултата. Гостите можеха да стигнат и до цялостния поврат и да отстраняват Монако, когато получиха дузпа в 86-та минута, само че тогава Асан Камара беше неакуратен.

Всичко завърши в последната минута на постоянното време. Тогава Балде Кейта приключи хубава композиция и избави отбора си от продълженията и го прати напред в конкуренцията.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР