Монако обяви, че облекчава здравните ограничения, но все още няма

...
Монако обяви, че облекчава здравните ограничения, но все още няма
Коментари Харесай

Монако облекчава здравните ограничения

Монако разгласи, че облекчава здравните ограничавания, само че към момента няма решение дали ще допусне почитателите до Гран при на Формула 1 идващия месец, оповестява „ Гардиън ”, представен от БГНЕС.
„ Монако взема решенията си в светлината на личната си обстановка, при цялостен суверенитет, само че също и по взаимно единодушие с Франция “, съобщи държавният министър на княжеството Пиер Дарту.
Той разгласи, че от понеделник комендантският час ще стартира от 21:00 часа и вечерно време ще има следено отваряне на заведенията за хранене.
Ресторантите, които отварят единствено по обяд, към този момент ще могат да обслужват клиентите до 21:30 ч., само че не им е разрешено да пускат музика. Клиентите би трябвало да се приберат вкъщи до 22:00 ч. със документ от притежателя на ресторанта. Разпоредбите ще бъдат в действие до 2 май - три седмици преди Гран при на Монако, което е планувано за 23 май.
 Принцът на Монако има нетипични признаци на ковид Принцът на Монако има нетипични признаци на ковид
Принцът на Монако, Албер II, описа пред RTL за ковид и признаците, които е имал. Оказа се, че при него заболяването е почнала с...
" Не става въпрос за блаженство, само че има известно удобно развиване ", сподели Дарту и разгласи, че към сряда степента на заразяване с вируса е спаднала до 80 на 100 000 души.
За Гран при на Формула 1 – централно събитие в календара на Монако, през днешния ден ще има закрита подготвителна сесия. Група, лимитирана до локалните поданици и чиновници, ще има право да следи квалификациите в събота и надпреварата в неделя, оповестиха от държавното управление.
Монако към момента не оповестило обществено дали на почитателите ще бъде позволено да гледат от трибуните, терасите и балконите, или ще бъде позволен обичайният приток на гостуващи почитатели.
Темата продължава.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР