Монако надви Марсилия с 3:2 в мач от 7-ия кръг

...
Монако надви Марсилия с 3:2 в мач от 7-ия кръг
Коментари Харесай

Монако надви Марсилия в петголово шоу и оглави Лига 1

Монако надделя Марсилия с 3:2 в мач от 7-ия кръг на Лига 1. Така точно Монако оглави класирането във френския шампионат с 14 точки след 7 мача. Има два тима, които могат да вземат първата позиция, стига да завоюват своите мачове и това са Брест и Ница, които са затова с 13 и 12 точки, само че мач по-малко.

Още в 1-ата минута падна гол. Той за гостите от Марсилия и беше осъществен от Илиман Ндайе. Пиер-Емерик Обамеянг го изведе в наказателното, а той не сбърка и прати топката в мрежата.

Отговорът на Монако пристигна в 8-ата минута, когато Мане Аклуиш връхлетя върху отскочила топка в наказателното и преодоля стража на марсилци с удар в долния ляв ъгъл.

Десет минути по-късно Илиман Ндайе центрира в наказателното на Монако, където Самуел Жиго овладя топката и я изстреля във вратата.

В 23-ата минута Фоларин Балогън бе открит в пеналтерията и без да се поколебае насочи неспасяем удар. Така резултатът още веднъж бе подравнен - 2:2. 

Домакините реализираха поврат и за първи път поведоха в срещата в 52-ата минута, когато Бен Йедер откри Мане Акулиш с прекрасен пас, а вторият стреля от придвижване, с цел да прати топката в мрежата.

В 63-ата минута Бен Йедер бе покрай това да удвои задатъка на Монако, само че стражът на Марсилия се намеси чудесно и го отхвърли. 

В 71-ата минута футболистите на Марсилия имаха съществени искания за дузпа след единоборство в наказателното поле на Монако. Играта бе оставена да продължи.

В продълженията Витиня стреля, само че топката мина настрана от десния непряк дирек.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР