Мона Гочева от тийн сериала „Революция Z” последва примера на

...
Мона Гочева от тийн сериала „Революция Z” последва примера на
Коментари Харесай

Мона призна:Имам цилулит и стрии

Мона Гочева от тийн сериала „ Революция Z” последва образеца на щерката на Гала, която преди месеци пусна снимка на стрии по краката си и призна, че също не е пощадена от тях . Нещо повече, тя сподели с два фрагмента по какъв начин се вършат лъжливи фотоси в инстаграм, на които инфлуенсърите наподобяват съвършено.

С двe следващи фотоси – едната, показваща тънката й талия, а другата – коремче с целулит и стрии, фотографирани през няколко секунди, тя сподели какъв брой елементарно е да заблудиш някого единствено с помощта на позата или пък на обработването на фотосите. „ Не съм правила такова увещание от лятото, когато ви демонстрирах по какъв начин се вършат инфлуенсърски фотоси на плажа. Е лятото наближава, провокации за стягане, здравословно хранене и ултра секси дами по спортни екипи дебнат от всеки ъгъл или профил в Инстаграм.

Е, да - аз също се включих с такова предизвикателство, с концепцията да основа по-здравословни и положителни рутини за хранене и живот...Но никога, не бих ви заблудила сaмо с първата фотография, с цел да ви покажа лъжовен резултат уау. Нямам плочки, имам целулит и стрии “, изясни младата майка.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР