Мона Гочев сподели прекрасен кадър от сватбата си със съпруга

...
Мона Гочев сподели прекрасен кадър от сватбата си със съпруга
Коментари Харесай

Мона Гочев отпразнува мила годишнина от сватбата, сподели кадър

Мона Гочев показа прелестен кадър от сватбата си със брачна половинка ѝ Радо. 

Точно преди три години двамата си споделиха публично „ Да “ на красива сватбена гала, на която участваха на околните хора на двойката.

Преди една година пък се роди първото им детенце – Никола. В началото на 2020 той стана на годинка и отпразнува обилен рожден ден, на който участваха и други звездни мами с техните дечица.

Виж още:

Скоро Мона бе специфичен посетител в новата видео поредица  „ Ох, на мама Stories ”. Там Мона показа забавни неща за майчинството. 

Актрисата споделя, че гледа сина си най-вече сама, несъмнено благодарение на брачна половинка ѝ Радо.  

Въпреки, че е извънредно дейна и обожава работата си, през последната година и половина е посветила цялото време на дребния Никола. По-рядко приема служебни задължения и счита, че времето с детето ѝ в никакъв случай няма да се върне. Точно по тази причина се любува на всеки един миг с него и е уверена, че скоро последователно ще се върне и към другите си задължения. 

Тя показа също, че лятото ще прекарат на морето, където към този момент са се открили с каравана на плажа. Това не е първото море за Никола, който е бил и предходната година, само че майка му е уверена, че тази година отначало ще се „ опознават “ с морето, пясъка и вълните. 

Виж още:

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР