Мон Дьо отнесе серия от критики, след като направи интервю

...
Мон Дьо отнесе серия от критики, след като направи интервю
Коментари Харесай

Остра критика срещу Мон Дьо заради Мария: Tя изби рибата с лично признание

Мон Дьо отнесе серия от рецензии, откакто направи изявление с чалгаджийката Мария, а повода е нейно изявление. Тя напряко мазета рибата с репликата, че не знае дали е в развой на бракоразвод.

Изпълнителката акцентира на щерка си, до момента в който говореше за фамилията, определяйки я като своето най-голямо благосъстояние. Не пропусна да означи и, че връзката сред Марая и татко й не е задоволително пълнокръвна, толкоз, колкото й се желае на Мария. Певицата подсети също и, че дълго е чакала детето си, минавайки през няколко процедури.

Разбира се, диалогът не мина без въпрос за прякора на Мария, на който тя толкоз се нервира от години. Припомняме, че той пристигна след присъединяване й в реклама за бира, в която тя прави точно това - отваря бира. Позицията на Мария по въпроса е, че този прякор се дължи на " една от най-гледаните реклами в българския ефир изобщо, снимана професионално като кино филм от занаятчия като Димитър Митовски ", с което сигурно е предизвикала усмивки пред дребния екран. Хем се нервира, хем акцентира какъв брой гледана реклама е.

Колкото до слизането си от сцената, Мария съобщи в прав текст: " Оттеглянето ми от музикалната сцена беше най-голямата ми неточност. Не бих желала да звучи като опрощение. Отчитам го като отстъпчивост. Всичко мога да си върна, ще си извървя пътя още веднъж, написа show.blitz.

Понякога има неща които вършим освен със личната си воля. Това е бил моят урок. Много разочаровах себе си, изпатих си от себе си. Нямам нищо срещу да заплатя цената и да продължа напред. Всеки един човек, който пристигна при теб и ти каже че би трябвало да направиш избори, с цел да бъде с теб, няма място в живота ти ", съобщи тя в отговор на слуховете, че е напуснала " Пайнер " поради мъж.

" Мъжете са колкото сладки, толкоз и сбъркани. Когато придобият любовта на една съумяла жена, доста се окриляват. Един самонадеян съумял мъж не предлага избори, а единствено благополучие ", изясни тя, без да посочва името на богаташа, решил да спре музикалните й изяви.

Веднага след излъчването на изявлението обаче, Мон Дьо стартира диалог с почитатели, които го подлагаха на критика за него - че въобще не му се е получило.

" Това изявление не е едва и би трябвало да се гледа през неговия втори проект ", изясни Мон Дьо, който се надява, че публиката му е задоволително умна, с цел да вникне в дълбочина в думите на фолкаджийката.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР