Мон Дьо е обновил напълно гардероба си с нови дрехи,

...
Мон Дьо е обновил напълно гардероба си с нови дрехи,
Коментари Харесай

Няма Да Повярвате Защо Мон Дьо Пак Се Ошишка Зверски

Мон Дьо е обновил изцяло дрешника си с нови облекла, тъй като е наддал кила след следващата диета от фрешове, прахчета за намаляване, чайове за красиво тяло и какви ли не още хранителни трикове.

В началото на лятото пухкавият тв коментатор си сложил за цел да отслабне поради тв задължения, които имал. Ударно почнал да лимитира манджите си – най-много тестените произведения и захарта. За да форсира процеса, пазарувал какви ли не шмекерии за тънък контур и първоначално като че ли имало резултат.

Усещал по какъв начин панталоните се въртят към талията му, което го окуражило. След втората седмица на режим килата като че ли заковали на едно състояние, написа „Уикенд“. Каквото и да правел, мастните тъкани не помръдвали.

„Постоянно съм с фрешове в ръка. Пия слабителните прахчета, не спирам да ледя новостите в диетите, само че килцата ми, вместо да понижават, се усилват. Не съм пробвал единствено британска сол да пия, за която съм чувал, че е с непоносим вкус“, споделя светският публицист.

Той се оплаква, че поради килограмите, които към този момент клонели към 140, не могъл да спортува във фитнес залите. Шкембето му пречело да се свива, което в допълнение натоварвало душевен сензитивния Мон Дьо.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР