Момичето с огнени коси и глас, който развълнува хиляди зрители

...
Момичето с огнени коси и глас, който развълнува хиляди зрители
Коментари Харесай

GINI съживява лятото със сингъла ALIVE

Момичето с огнени коси и глас, който развълнува хиляди фенове пред телевизионните екрани, ще съживи всеки, който мечтае за лятото и слънчевите лъчи. Новият сингъл на GINI е ария, която наблюдава освен волното пътешестване към свободата, само че и завръщането от студените крайбрежия на Норвегия към българската сцена.

ALIVE е една ария, която е написана с цел да разсъни свободата и лятната прохлада във всеки един от нас. Благодарение на страховит екип от хора, песента се трансформира в един прелестен, въодушевяващ план, който се надявам да прерасне и в един от летените шлагери на 2018-а”, споделя GINI. Песента е композирана взаимно с норвежкият музикален продуцент Ronny Janssen и от самата изпълнителка GINI / Virginia Sabeva. Чрез екипна работа се доближава до прелестния текст, написан от норвежкия музикант/артист и текстописец JP Paulsen и GINI / Virginia Sabeva. За микса и за мастъра на «ALIVE» се е погрижил Константин Ангелов, който е един от виновниците за основаването още два сингъла на певицата.

„ Видеото на ALIVE припомня освен, че същинската обич те кара да се чувстваш жив, само че и насочва едно значимо обръщение - когато срещнеш някого, в никакъв случай не го оставяй да си тръгне. Винаги обръщай внимание на хората, с които живота те събира - нормално има причина и би трябвало да имаме вяра в своята вътрешен глас. В историята двамата герои усещат мощно привличане, даже единствено след един къс конфликт в парка, само че все пак и двамата, вземат решение да продължат по пътя си. Видеото разкрива каква би била другата позиция, в случай че те не бяха решили да си тръгнат. Режисьор на ALIVE е Иван Бъчваров. Гримът и прическите са направени от експертите Stuny Georgiev Hairstylist и Bobby Ivanov, а дрешникът е обезпечен от българския бутик XO Boutique.

Певицата, завърнала се неотдавна в България, заради присъединяване си в българския формат на X Factor Bulgaria, дълго време е живяла в Норвегия. Там тя написа и издава лична музика, като трите ѝ издадени песни: "Feel so good ", "Show me some love " и ”One last dance”, се въртят по норвежки, български, азиатски радио станции и в другите обществени медии, като Spotify, DJ stores, iTunes, Apple Music, TIDAL, YouTube и Фейсбук. Преди четири години песента “Feel so good " е била класирана преди всичко в класацията BG Voice Top 10 на радио The Voice Radio and TV Bulgaria. В Норвегия с изключение на, че учи е била и солистка в Госпъл хор, с който е имала изяви по най- разнообразни подиуми в страната. В X Factor Bulgaria сезон 5, 2017 година стига до огромните концерти и напуща шоуто шеста. Младата вокалистка е взела участие в телевизионни излъчвания, в сериал и реклама, в радио стратегии, фото сесии, театрални постановки и в музикални фестивали и състезания. В момента работи като музикален възпитател в HighLight - Iskra Milkova Vocal Studio, както и над няколко разнообразни музикални плана.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР