Момичето, което полетя от 15-тия етаж на блок 50 в

...
Момичето, което полетя от 15-тия етаж на блок 50 в
Коментари Харесай

Драмата е неописуема: Евдокия, която се разхождаше гола в Бургас, се е хвърлила тази сутрин от 15-ия етаж пред очите на приятеля си!

Момичето, което полетя от 15-тия етаж на блок 50 в бургаския ж.к. „ Славейков “, е същата руса бургазлийка, която притегли вниманието на жителите в региона, като се разноски гола до магазина в прилежащия блок 53 през вчерашния ден.

19-годишната, която по непотвърдена информация се споделя Евдокия, от скоро живеела в 18-етажната жилищна постройка дружно с приятеля си Георги. Жители на блока описаха, че той е прибрал в жилището, откакто дружно били на лекуване в психодиспансера, написа burgasinfo.com.

„ Лятото, когато прозорците са отворени ставахме очевидци на чести кавги сред тях. Тя пищеше „ Ще се хвърля, ще скоча “. Георги се опитваше да я укроти, споделяше и да се успокои, като и говореше доста безшумно и деликатно “, описаха съседи.

Тази заран Георги бил с брат си пред входа на блока, когато чистачката, почистваща градинката почнала да крещи: „ Човек се хвърли! Помощ, помощ! “.

На място дойдоха полиция и кола за спешна помощ, която преди минути откара натрупа.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР