Момичето е трябвало да бъде откарано на улица Подвис“ във

...
Момичето е трябвало да бъде откарано на улица Подвис“ във
Коментари Харесай

Гръмна Преди 2 Мин: Полицията На Крак! Отвлякоха След Училище Осмокласничка! Това Е Дъщерята На

Момичето е трябвало да бъде откарано на улица „ Подвис “ във Варна, а вместо това таксито е отпътувало на адрес към улица „ Пловдив “, като разликата сред тях е 4 километра.

„ Дъщеря ми е в 8-ми клас и през днешния ден нямаше финален час и ми се обади в последната минута. Обадих се на такси, с цел да отиде да я прибере. Казах адреса и детето, като се качи в колата, ми даде водача. Тогава аз му потвърдих адреса. До нас се стига за 15 минути, мина половин час - детето ми го нямаше, звъннах й, а телефонът даваше свободно, само че никой не подвигна. Звъннах във компанията, споделих им, че ми го няма детето, а те ми дадоха отговор, че ще засекат колата.

Звъннах след 2 минути и ми споделиха, че детето ми е закарано до ромската махала. Тя е споделила: „ не тук “, а той й дал отговор: „ добре, качи се да те закарам “, само че тя е избягала от боязън. Телефонът останал у него. Звъннах незабавно в полицията, отделиха региона и след час и половина ми е откриха детето. Дъщеря ми отишла при таксиметрови водачи и ги помолила да е упътят къде е ул. „ Подвис “, те й споделили. А това е на 4 км от нас. Тя е с пролапс на сърцето и най- дребният стрес и се отразява.

Благодаря на Първо и Трето районно, че ми откриха дъщерята. Видях и оня урод в районното, като го никой родител, тъй като за 2 часа, до момента в който ми намерят детето 20 г от живота ми отпътуваха. Плача непрестанно, без детето да ме вижда. Как кажете ми по какъв начин да се оправя. Щях да умра. А детето е по-силно от мен.Как да се оправя с този призрачен сън... “, разтреперана е майката. Милена разказа таксиметровия водач като наедрял, мургав, плешив. Тя дълго ще запомни лицето му.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР