Момичето е с 400 шева по цялото тяло, със счупен

...
Момичето е с 400 шева по цялото тяло, със счупен
Коментари Харесай

Ужас! Ревнивец обезобрази красиво момиче от Стара Загора с макетно ножче

Момичето е с 400 шева по цялото тяло, със строшен нос и с рани по главата, тъй като насилникът я обръснал

Красиво 18-годишно момиче от Стара Загора стана жертва на садист. Тя е избавена, само че са й направени 400 шева, тъй като обезумелият от ревнивост мъж е рязал с макетно ножче по цялото й тяло, счупил й и е носа. Пред Нова телевизия майка й разкри, че прочувственото положение на младата жена е несигурно, затворила се и не желаела да беседва с никого. 

На въпроса за какво се тормозят, тя отговори с „ тъй като знаем кой е той и какво е обкръжението му “. 

Нарязани са ръцете, краката и гърдите на 18-годишното момиче, само че обвиняването против насилника е за лека телесна щета. Предполагаемият причинител е бил арестуван за 72 часа, а по-късно е пуснат на независимост.

„ Красива госпожица от Стара Загора е нарязана 400 пъти по цялото тяло. Изключително грозна панорама! В практиката си на публицисти сме виждали доста неща, само че такова нещо, вярвайте ми, не сте “, сподели пък репортерът Мартин Георгиев.

„ На 26 юни брачният партньор ми се обади и ми сподели, че щерка ни е пребита грубо и нарязана с макетен нож. Разрезите по нея бяха извънредно жестоки, с огромна дълбочина. 400 шева са направени. В извънредно тежко положение е. Главата й беше обръсната. По скалпа й имаше голям брой рани от машинката. Емоционалното й положение е сринато “, споделя майката на потърпевшата. 

„ Тя ми показа, че се е звъннало на домофона. Попитала е кой звъни, само че първо никой не й е дал отговор. След това  мъжът е споделил „ Аз съм ” и тя е отворила. Според мен претекстът на закононарушението е ревнивост. Бяха дружно 4 месеца. Преди случилото се нямахме индикация за принуждение. Не е имало закани ”, прибавя дамата. 

„ Има разминавания сред изказванията на Прокуратурата и съда. Не знаем дали е направил признания. Как и кой реши, че това е лека телесна щета? От болничното заведение бяха в потрес като видяха в какво положение е момичето ”, показа другарка на потърпевшата.

Тя цитира формалният отговор от Районната прокуратура. 

На причинителя на действието – 26-годишен мъж, е предявено разпореждане от Районната прокуратура, пишело в известието. „ Защо като през цялото време се знае, че той, е на независимост? Защо е държан единствено 72 часа в случай, че всички са желали непрекъснато задържане “, пита приятелката на потърпевшото момиче. 

„ Лека телесна щета ли е да те обезобразят? Не мога да допускам “, показа пък водещият на „ Здравей, България “ Виктор Николаев. 

„ Много се надявам институциите да покажат, че не сме територия, а страна и че законите могат да се ползват на процедура “, добави той.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР