Момичетата са много възпитани, сподели музикантътРапърът Иван Динев-Устата влезе в

...
Момичетата са много възпитани, сподели музикантътРапърът Иван Динев-Устата влезе в
Коментари Харесай

Устата влезе в женския затвор в Сливен, за да изнесе шоу

" Момичетата са доста възпитани ", показа музикантът

Рапърът Иван Динев-Устата влезе в пандиза точно на националния празник - Съединението на България.

Той обаче попадна в зандана не поради нарушение, а с цел да изнесе своето стендъп шоу " Звездите откъм гърба ". Именно от женския затвор в Сливен започва обиколката му с поддръжката на НФ " Култура ".

Майтапи

" Емоцията е неописуема поради самото място. Вътре е огромен ред, а девойките са доста възпитани ", показа пред шоуменът минути откакто слезе от сцената. Той е поздравил пандизчийките и с няколко песни, като се изключи че ги е скъсал от смях с майтапите си. Тъй като не им давали да танцуват, им споделил, че могат да го вършат мислено. " Това, че са лишени от независимост, не значи, че би трябвало да бъдат лишени от комизъм. Аз не съм привикнал да одобрявам дамата като нарушител, а доста от тях са попаднали там поради нелепа случайност. Излежават си възпитано присъдата и след това отново ще станат част от обществото. Направи ми усещане, че вътре те са по-задружни, в сравнение с са дамите на открито ", сподели Устата.

Празник

Една от затворничките го е поздравила на британски, при което той отвърнал, че езикът ѝ е по-добър от този на Софи Маринова. Можел да направи и по-дълго шоу, само че трябвало да остане да спи там. Това обаче не било допустимо, защото нямали мъжка спалня. Идеята да изнесе спектакъла си в пандиза си е персонално негова. " Трябваше да стане още преди ковид, бях насрочил дата за Разпети петък. Просто желаех да е на празник и в този момент пристигна Съединението, няма нищо общо с цифрите 6 и 9. А до момента в който сътрудниците поддържат на предизборни акции хора, които са за пандиза, аз забавлявах същинските пандизчии ", добави още Иван Динев.

Следващите му изяви са на 28.9 във Видин, 29.9 – Монтана, 5.10 – Габрово, 6.10 – Велико Търново. След рождения си ден продължава в Русе – 12 октомври, Казанлък – 13.10, Ямбол – 14.10. Последния ден от месеца е във Варна, а финалът е на 4 ноември в спектакъл „ Сълза и смях “ – София.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР