Момичетата са добре. Тестовете за Covid-19 са ни отрицателни. Много

...
Момичетата са добре. Тестовете за Covid-19 са ни отрицателни. Много
Коментари Харесай

Бранимира Маркова: Вложихме най-доброто от себе си в композициите на момичетата заради Олимпиадата

" Момичетата са добре. Тестовете за Covid-19 са ни негативни. Много са разчувствани, тъй като тази година всички надпревари бяха анулирани. С голямо неспокойствие чакат старта си на европейското състезание “, това съобщи пред БНР Бранимира Маркова – основния управител на националния тим по художествена гимнастика (жени), преди заминаването на Катрин Тасева и Боряна Калейн за европейското състезание, което се организира в Киев (Украйна).
" Тази година доста се постарахме с композициите и на двете девойки. Очаквахме олимпийските игри да се състоят, тъй че вложихме най-хубавото от себе си с цел да създадем едни доста хубави съчетания. За страдание няколко пъти подготовката ни стопира. Преди един месец се случи отново и то тъкмо в миг, в който те навлизаха в най-хубавата си форма.

Наложи се да прекъснем за 10 дни. Много бързо по-късно наваксаха всичко с доста предпочитание, само че и с цената на доста старания. Съчетанията им са доста сложни. Постарахме се да са допустимо най-високата компликация. И осемте композиции са разнообразни. Може би най-впечатляващи са съчетанията с бухалки. Надявам се, че те ще съумеят да ги изпълнят и по-късно да бъдат добре оценени “, приключи Маркова.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР