Момичетата от пловдивския квартет 4 Magic са номинирани в четири

...
Момичетата от пловдивския квартет 4 Magic са номинирани в четири
Коментари Харесай

4 Magic с четири номинации за наградите на БГ радио

Момичетата от пловдивския квартет 4 Magic са номинирани в четири категории за Годишните музикални награди на " БГ радио ". Елия Тодорова, Никол Канева, Валентина Никова и Елеонора Иванова ще се борят за наградата в раздела за най-хубава БГ ария с " Together (Вечеряй, Радо) ". Хитът на 4 Magic спори с " Чужди усмивки " на Toto H, " Печат от моята душа " на Миро, " Ще дойдеш ли с мен " на NDOE и " Хайвера " - на СкандаУ. Пловдивчанки са в конкуренцията за наградите и в категориите БГ дует и вокална група, БГ дебют и БГ видеоклип с песента " Колко ми липсваш " с режисьор Кирил Киров - Кико.

" БГ радио " показа номинациите на слушателите си и разгласи старта на гласуването на празненство в столичен клуб. Повече от 18 000 слушатели са взели участие в подбора на обичани български реализатори за единствените музикални награди у нас, чиито носители се избират единствено от почитателите и публиката. От няколко дни на уеб страницата на радиото се организира и вторият стадий от гласуването, което ще дефинира спечелилите във всяка една от деветте категории.

За шеста поредна година ще бъде връчена специфичната премия " БГ подстрекател " на името на Ана Мария Тонкова. Призът е знак за извънреден принос и образец за безрезервност към българската музика. Тази година статуетката ще получат Братя Аргирови. Любимите нацяло потомство пловдивчани Благовест и Светослав неотдавна отпразнуваха 60-годишнина.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР