Момичетата от 4Magic, които станаха големият победител в последното издание

...
Момичетата от 4Magic, които станаха големият победител в последното издание
Коментари Харесай

4Magic - магия от музика, енергия, чар и приятелство

Момичетата от 4Magic, които станаха огромният победител в последното издание на X Factor, показаха своя дебютен сингъл " Together (Вечерай, Радо) ". Видеото е снимано в продължение на два дни в родния град на девойките Пловдив от режисьора Николай Шопов. Дебютният сингъл на 4Magic е дело на един от най-успешните румънски музикални продуценти - Monoir. Парчето е с съвременно денс звучене, в което се преплитат клубен бийт и елементи от българската фолклорна ария " Вечерай, Радо ".

Именно с осъществяване на " Вечерай, Радо " още на първия кастинг Валентина, Елеонора, Елия и Никол се трансфораха в откритието на петия сезон на X Factor у нас.

След края на предаването девойките стартират дейна работа с екипа на продуцентите си и партньорството им с Monoir се оказва разумна стъпка, защото през 2016 година румънецът оглави класациите в България и редица европейски страни точно с музикален план ( " The Violin Song " ), в който имаше брилянтно вплетен обикновен от българска фолклорна ария.

 Снимка В сладкото ни прелъщение " Шоколад " и в обичаното ни предаване " Пожелание с обръщение ", Валентина, Елеонора, Елия и Никол демонстрираха забележителни умения по изобразяване, а също по този начин зарадваха както слушателите ни по този начин и всички които гледаха на live stream във фейсбук предаванията. Момичетата пяха, рисуваха и отговаряха на въпроси на почитателите си. Какво още се случи? Чуйте и вижте:

Снимки: Андриан Любенов
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР