Момичета от 4 континента, сред които представителки на Япония, Корея,

...
Момичета от 4 континента, сред които представителки на Япония, Корея,
Коментари Харесай

Красавици от цял свят се събират за конкурса Lady Universe 2018 в хотел Маринела

Момичета от 4 континента, измежду които представителки на Япония, Корея, Ямайка, Намибия, Русия, Украйна, Съединени американски щати, Европа и Балканите ще се борят за влиятелната корона

Ню йоркският модел, фешън блогър и актриса Мила Бог ще дойде особено в София, с цел да се причисли към журито на Lady Universe 2018

Момичета от 18 до 28 години, от целия свят, ще донесат екзотиката на страните си в София от15 до 19 октомври. По традиция, за трета поредна година, те ще отседнат в блестящия хотел Маринела и ще се радват на удоволствията, които той предлага.

На 15.10 претендентките за короната ще се отпътуват за античната столица на България Велико Търново, където ще се потопят в историята и културата на страната, обичайна кухня и гостолюбие на българите. През деня хубавиците от целия свят ще се срещнат с кмета на града господин Даниел Панов, а вечерта ще отседнат в напълно реновирания първокласен Интерхотел Велико Търново, където ще се организира и първият кръг от състезанието Lady Universe 2018, а точно Вечерта на гениите. Всяка от претендентките за купата ще може да впечатли гостите и журито със своите качества и гении.

На 17.10 отпочинали и заредени с сила и страсти, още веднъж в София, ще се организира и вторият кръг на състезанието - Вечер на нациите. Всяка от участничките ще показа културата на своята страна, облечена в обичайната носия от своята татковина. В унисон с тематиката на вечерта, уредниците са избрали изисканата конюнктура на ресторат Bulgar Хотел Маринела.

18.10 ще бъде отдаден на срещи с медиите. Национални шефове от страните участници в състезанието, лицензиантът на марката Lady Universe Цвети Разложка и претендентките за влиятелната международна купа ще се срещнат с родни медии и блогъри на особено проведен обяд.

Бляскавият церемония край на състезанието Lady Universe 2018 ще се състои на 19 октомври, петък, в перлата на нощна София Club MEGAMI в хотел Маринела. Тур по бански костюми, публични рокли и доста изненади от уредниците чакат гостите на състезанието.

Като уредник и главен медиен сътрудник Code Fashion TV ще излъчи целия конкурс Lady Universe 2018, както и ще покаже на феновете най-интересното от аления килим, изявленията с претендентките за короната, уредниците и VIP гостите.

Коя ще бъде новата Lady Universe 2018? Ще разберем на 19.10, петък, от 20.00 часа в Club MEGAMI Хотел Маринела.

За повече информация следете:

http://ladyuniverse.net/

https://www.facebook.com/ladyuniversecontest/
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР