Момичета и момчета, запознайте се с един млад талант -

...
Момичета и момчета, запознайте се с един млад талант -
Коментари Харесай

Денем художник, вечер жрица: Мацка по жартиери е топ звезда в "Ергенът 2"

Момичета и момчета, запознайте се с един млад гений - Ивелина Иванова. Брюнетката е една от новите съблазнителки в сезон две на " Ергенът ", а славата ѝ занапред ще се разраства.

Мацката обаче не е просто съблазнителка, която ще се бори за сърцето на Евгени Генчев. Пианистът и Ивелина ще си паснат идеално, тъй като и двамата са актьори. Вече си представяме по какъв начин Евгени свири някоя сантиментална балада, а Ивелина рисува на лунна светлина. Ех... размечахме се, само че си представяме сходна сцена в някой от епизодите в " Ергенът ".

Виж още: Месец след раждането: Джулката заведе бебето на курорт, хукна по фитнеси без него

Предстои обаче да забележим дали Ивето ще стигне напред в шоуто. " Очакваният втори сезон на Тв-реалити " Ергенът ", ще ни направи очевидци на кавги и закани сред участничките. Страстите са огромни. Отношенията посред им са на нож. Те си крещят, наскърбяват и се заплашват ", написа консуматор.

Виж още: Кой е Даниел Върбанов – новият повсеместен любим от " Войната на буквите "?

Други консуматори пък считат, че в шоуто ще има " доста кобри на едно място ". Е, надяваме се, че Ива ще се опази от свадите, само че нещо ни подказва, че няма да се даде без пердах.

Иначе мацката е много надарена художничка, в случай че съдим от картините, които споделя в профила си, отдаден на изкуството, което основава.

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР