Момичета и момчета, официално е! Вече си имамe една истинска

...
Момичета и момчета, официално е! Вече си имамe една истинска
Коментари Харесай

Кандидат-кметицата от Момин проход и палавото ѝ ВИДЕО, което не сте виждали

Момичета и момчета, публично е! Вече си имамe една същинска българска порно звезда, която не крие, че се снима във филми за възрастни. Кандидат-кметицата на Момин проход не се занимава в OnlyFans, а с the real thing, а ние сме доста удовлетворени от този факт.

Не, не ни разбирайте неправилно... не сме буйни порно почитатели, само че евала на мацката, че съобщи за новото си занятие в народен ефир, написа каналът Vbox7.

Мъжът на Диана я поддържа на 100% и даже оказва помощ в подбора на подиуми и режисьори, с които новоизлюпената порноактриса снима. " Много мъчно се случва, не си представяйте, че няма диалози. Премисляме доста неща първо ", твърди Диана в " Ничия земя ".

Предложенията за порното стартират да идват, откакто в нета изтичат голи фотоси на Габровска, която преди няколко години се опитва в политиката. За разлика от други политици, Диана не крие за палавото си минало.

Ние разполагаме с много рядко виждано видео, което е снимано за състезанието " Мис плеймейт ", в който през Диана взе участие през 2020 година Във видеото Диана загатва много забавни неща за бъдещите си планове в порното и си проличава, че има съществени заложби.



Габровска не счита работата си за нещо по-различно и особено. Определя се за естествен човек, който има семейство, работа, деца и не се срами от специалността си. Политическата ѝ кариера е срината, тъй като за нея гласоподават едвам 50 индивида от Момин проход на кметските избори, само че пък в порното нещата са топ.

" Много е прелестно да се снима порно, само че първоначално имах терзания. Най-вече от камерите и осветлението, само че с времето привикнах и се абстрахирах. Знаеш какво се желае от теб, има сюжет и просто работиш. Това не е забавление, а работа ".

За момента Диана няма табута в порното и би пробвала много неща, тъй като занапред започва в промишлеността и желае да си сътвори име. " Ако ми предложат нещо и то не ми хареса, няма да го направя и ще откажа, несъмнено ", показа още тя в " Ничия земя ".

Съпругът на Диана не ревнува от мъжете, с които Габровска снима. " Тя не е с различен, тя прави работа. Не мога да разкрия доста неща от кухнята, само че това е единствено работа. Голяма част от мъжете живеят към момента в 18-19 век. Не желая някой да се съгласява или да утвърждава, само че хората по света се забавляват по този метод. Ако беше толкоз греховно, нямаше да има милиони порно филми ", счита Тони Габровски.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР