Момичета и момчета, нека сме честни! През 2021 г., наличието

...
Момичета и момчета, нека сме честни! През 2021 г., наличието
Коментари Харесай

8 изумителни факта за вибраторите, за които дори не сте подозирали

Момичета и момчета, дано сме почтени! През 2021 година, съществуването на вибратор в някое чекмедже на нечие нощно шкафче е изцяло в реда на нещата. И колкото повече знаете за него, толкоз по-здравословен и добър ще бъде половия ви живот. Истината е, че от ден на ден хора се забавляват с и това се отнася освен за интимно половото когато си самичък. Различни изследвания сочат, че към 50% от дамите в един или различен миг са имали вибратор, а над 60% от мъжете и дамите са употребили някакви секс играчки. През миналата 2020 година, човечеството е похарчило в магазините за възрастни над 30 милиарда $, като най-купувани са вибраторите. Ето за какво си коства да знаем малко повече за тях.
Първият вибратор е ръчно-крачен и с него са лекували нервност
Това се случва през 1734, когато медицината е считала, че по-красивата част от човечеството " натрупва женска семенна течност " (!), което води до нервност. През ХVIII в. това положение е било лекувано с масаж в тазовата област до причиняване на " припадък ", който – познахте, през днешния ден назоваваме оргазъм. По всичко наподобява, че здравната мастурбация е била напълно в реда на нещата, само че пък за лекарите тази терапия е можела да бъде много изтощителна. Ето по този начин се появява техният първи машинален асистент. През 1880 година, доктор Дж. Морган Гранвил патентова първия електрически вибратор, с което поставя началото на нескончаеми удоволствия.
Хората харчат повече за вибратори, в сравнение с за презервативи
Цифрите са безапелационни, светът харчи повече за вибриращи цилиндрични играчки, в сравнение с за латексова предварителна защита и контрацепция. Това не значи, че избираме да се забавляваме независимо с играчки, в противен случай. Този факт илюстрира образно тезата, че един добър вибратор може да коства и над 100 евро. Макар и по-често употребявани, презервативите не могат да навъртят подобен оборот.
70% от мъжете не се тормозят от вибратор във връзката им
Според извършено в Съединени американски щати изследване, 37% от дамите считат, че мъжете се тормозят или се усещат застрашени от техните вибратори, до момента в който 70 на 100 от интервюираните мъже са безусловно несъгласни с сходно изказване. Половината от интервюираните в това изследване афишират напълно позитивно отношение към секс играчките, до момента в който други 10% са на другия полюс. Дамите с позитивно отношение към вибраторите споделят за многообразие от изгоди – повече възбуденост, следено навлажняване, полово задоволство, по-малко болежка по време на секс и несъмнено – сигурен оргазъм.
Има вибратори, които симулират орален секс
Добре пристигнали в 2021, към този момент има джаджи и за кунилингус. Ако един или могат да свършат кардинално отлична работа, методът по който те действат няма нищо общо с едно качествено засмукване там долу. Вече се оферират много секс играчки с въздушни пулсации, както и такива със звукови талази. Те симулират орален секс и набират все по-голяма известност и водещи марки като и имат такива оферти. Разбира се, част от тях могат да се ръководят и посредством смарт телефон приложение. Удобно, нали?
Има вибратори, основани особено за двойки. Включително такива с връзка от разстояние
И когато си приказваме за смарт телефон приложения, не би трябвало да забравяме, че COVID-19 пандемията раздели доста двойки. Производители като оферират безвъзмездни смарт телефон приложения, посредством които можете да контролирате устройството на интимния сътрудник. Към това прибавяме и опцията да активирате Beat режим, който ще вкара играчката в темп с музиката, която слушате. Точно по този начин, хората се въоръжават с играчки и си уговарят мръснишки срещи в Zoom.

Клеопатра също е имала вибратор
Трябва да подчертаем, че няма нито един исторически извор, който поддържа истинността на горното изказване, само че Бренда Лав написа в своята " Енциклопедия на необикновените секс практики ", че Клеопатра (69 – 30 година прочие Хр.) се е забавлявала независимо с тиквичка, цялостна с пчели. Чували сме, че с изключение на красива, Клеопатра е била извънредно смела, само че и умна жена и е мъчно да се повярва, че тя ще употребява пчели за стимулация на толкоз деликатна област. Пък били и те в тиквичка. 
Първият съвременен вибратор е Hitachi и те не са удовлетворени от това
Лансиран на пазара като апарат за мускулен масаж, Magic Wand на Hitachi става прочут със напълно друго предопределение. В края на 60-те и началото на 70-те излиза наяве, че този апарат е съвършен за клиторна стимулация и като подобен се трансформира в основна част от половата гражданска война. След 45 години пазарно наличие, от Hitachi откриват, че техният Magic Wand надалеч не се употребява единствено за масаж на гърба и вземат решение да смъкват логото си от продукта, защото не желаят марката им да се асоциира със секс играчки. Въпреки това, Magic Wand вибраторът съществува и през днешния ден.
Вибраторите са по-популярни измежду женените дами
Според изследване, представено от Journal of Sexual Medicine, 50% от женените дами употребяват вибратори, до момента в който това може да се каже единствено за 29% от тези, които не са във връзка. Това не наподобява разумно, само че методологията на проучването изяснява, че част от изследваните дами, които не са във връзка, в никакъв случай не са имали полов живот. От друга страна, в доста връзки сексът е мираж и появяването на вибратор в нощното шкафче не е изненада. Към това би трябвало да прибавим и обстоятелството, че благодарение на вибратор постигането на оргазъм по време на секс е по-лесно и бързо и сътрудниците имат по-голяма опция да свършат дружно.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР