Момичета, дойде онова време, което се повтаря веднъж на четири

...
Момичета, дойде онова време, което се повтаря веднъж на четири
Коментари Харесай

Златни съвети за женско оцеляване до края на Световното

Момичета, пристигна това време, което се повтаря един път на четири години. Когато той анулира всичките ви срещи и общи проекти. Когато не помни всичко друго, което се случва към него. Когато гледаш тъжно към отдалеченото за тв приемника, тъй като е окупирано.

Световното състезание по футбол в Катар 2022 е в разгара си и всички тези картинки, които ви описахме доскоро евентуално сте ги преживявали и изстрадвали по собствен личен метод.

Ако нямате шанса мъжът до вас да не е футболен почитател или пък самата вие да сте запалена по играта, би трябвало да се приготвите душевен за тези няколко седмици, в които в главата ви ще кънтят съдийски свирки и крясъци от трибуните.

Мъжът ви като че ли е влезнал в друго измерение, участва тялом, само че не и духом, и вие сте принудена да продължите живота си сама до края на Световното. Не се безпокойте, вяра има и всичко има своя край, само че до момента в който този край въпреки всичко пристигна, би трябвало да знаете няколко златни съвета за женско оцеляване по време на Световно.


Избери си готин футболист
Вместо да се оплаквате по какъв начин не разбирате играта или какъв брой е скучна, потърсете в Гугъл играчите във всеки тим. Може просто да намерите футболен красавец, който да подкрепите, с цел да останете ангажирани. Но не забравяйте, запазете това за себе си, с цел да избегнете всевъзможни недоразумения с вашия мъж.
Не задавайте въпроси по време на играта
Представете си, че гледате филм и някой продължава да пита за какво се случват избрани събития. Досадно. Същото важи и за футбола! Дори и да не знаете за какво съдиите правят избрани неща, изключително правилото за засада, потърсете го в Гугъл, вместо да питате. Ако би трябвало да попитате, изчакайте до полувремето или когато мачът свърши.


Никога не ходете пред тв приемника
Толкова просто. Никога не ходете пред тв приемника, когато тече мач. Без значение какъв брой незабавно имате потребност от нещо, стойте надалеч от тв приемника през 90-те минути на играта. Нищо няма да го разочарова повече от това да пропусне значим миг от мача.
Зарежете съвместни проекти
Спасете се от влизане в разногласия с мъжа си, като просто не вършиме общи проекти. Очите, сърцето и мозъка им ще бъдат приковани към протичащите мачове и ще отхвърлят да си тръгнат за каквито и да е срещи. Вместо това може да желаете да употребявате тази опция, с цел да се срещнете с приятели, с коитo не сте се виждали скоро.
Проявявайте схващане
Запазете мнения като „ Това са единствено 22 мъже, които гонят топка “, „ Какво е толкоз интересно/забавно във футбола “, „ Това е скучно “ и „ Това е просто игра “ за себе си. Световното състезание е дълго чакано, тъй като се организира единствено един път на четири години. Опитайте се да деянията схващане и му дайте този месец да покаже своя вътрешен футболен дух и пристрастеност.


Телевизорът е негов
Дистанционното и телевизорът трябва да бъдат предадени за месец. Така че, дами, не позволявайте на Световното състезание да обтегне връзките ви с вашия мъж. Проявете схващане, оставете го да има тв приемника и да изпадне във футболен транс за месеца. Използвайте тази опция, с цел да се насладите на повече време за себе си или може би да започнете да се занимавате с нов спорт!

 
 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР