Момиченцето ни започна да повръща петък срещу събота. Отидохме на

...
Момиченцето ни започна да повръща петък срещу събота. Отидохме на
Коментари Харесай

Нов случай на разкарвани по болници родители: Едвам спасиха детето ни

Момиченцето ни стартира да повръща петък против събота. Отидохме на заместващ педиатър, който ни сподели, че е с стомашно-чревен вирус и ни даде рецепта. Обаче детето ни стартира да се утежнява и подвигна висока температура. Отидохме в Националната педиатрия, прегледа го дежурната гастроентероложка. Опипа му корема и ни сподели, че детето е мощно обезводнено и би трябвало да го настанят, само че нямат свободно кревати, в случай че ни одобряват - ще лежим в коридора. Това описаха семейство Сотирови в ефира на Нова телевизия и обявиха, че също са чакали много за обзор в педиатрията.

"Отидохме в частна болница, пуснаха кръв и CRP беше 8.Пуснаха ни банка и ни изписаха вечерта, тъй като нямат стационар, споделиха ни да отидем на следващия ден заран. Отиваме и CRP беше скочило на 20, попитах дали не е апандецит, лекарката изрично сподели, че не е. Отново ни пуснаха и още веднъж споделиха да отидем на другия ден по обяд. Но ние незабавно отидохме в Пирогов.След малко детето ни бе на операционната маса ", описа майката.



Благодаря на доктор Красимир Житянов. Той избави детето ни. По думите му е нямало да оживее до сутринта, в случай че не бяхме отишли. Той сподели, че всичко е било в гной. Червата са ѝ били вадени и мити, по този начин ни сподели той.Освен апандицит е имало и перитонит. Спасиха я. Но казусът е в това, че няма една профилирана детска болница, която да има инсталация и експерти ", безапелационна е тя.

Отстраниха шефовете на лечебните заведения, в които е лекувано умрялото 3-годишно дете
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР