Mомиченце на една година почина в Ню Йорк, след като

...
Mомиченце на една година почина в Ню Йорк, след като
Коментари Харесай

Дете на 1 година почина, след като го забравили за 8 часа в кола в Ню Йорк

Mомиченце на една година умря в Ню Йорк, откакто баба му го не помни на задната седалка на кола в продължение на осем часа, оповестяват от локалната полиция.

54-годишната жена е не запомнила да остави детето в детската му градина, до момента в който пътувала за работа в понеделник.

„ Приблизително осем часа по-късно дамата отишла да вземе момиченцето от образователното заведение, когато схванала, че от самото начало то е стояло в автомобила “, показват органите на реда.

Детето незабавно било закарано в болница, където за жал установили гибелта му. Все още не е ясно дали ще се издигнат обвинявания по случая.

„ Това е 15-ото дете, починало в нагрято транспортно средство тази година “, показва уеб сайтът NoHeatStroke.org, ръководен от учител в държавния университет в Сан Хосе, който наблюдава сходни смъртни случаи.

Температурата в Смиттаун, където се случил случаят, била 28 градуса. Температурите в колите могат да се повишат с 20 градуса единствено за 10 минути, а постоянно това е задоволително, с цел да аргументи хипертермия, пише flashnews.bg.

Температура на дете се покачва от три до пет пъти по-бързо от тази на възрастен и то може да почине, когато телесната му температура доближи 41,6 градуса, разясняват от Националната администрация за сигурност на магистралния превоз.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР