Момиченце е заплашено от съдебно преследване, защото е изпратило свои

...
Момиченце е заплашено от съдебно преследване, защото е изпратило свои
Коментари Харесай

Съд заплашва момиченце, изпратило голи снимки на педофил

Момиченце е застрашено от правосъдно гонене, тъй като е изпратило свои полуголи фотоси на хипотетичен педофил, написа английското издание The Times. Обвинението - разпространение на детска порнография.
12-годишното дете от Англия си е писало с мъж в Instagram, който го е предиздвикал да му прати поредност от фотоси. На тях детето е голо до кръста. Потребителското име на непознатия се е състояло от емоджи сърце и емблемата на футболния тим "Челси ".

Когато видяла наличието на диалозите им, майката на момичето неотложно се обадила на полицията. А детето било привикано на разпит в полицията поради фотосите със смущаващо наличие, които е изпратило.

"Тя е жертвата. Тя е била принудена да ги изпрати. Там някъде има педофил, а те приказват за покачване на обвинявания против малко момиче. Ако това се случи, то ще откаже други родители да подават сигнали за полов тормоз ", уверена е майката на момиченцето.

Това не е първият чудноват случай, обвързван със законодателството за детската порнография. Преди дни 17-годишен младеж от Съединени американски щати беше наказан, откакто пратил свои напълно голи фотоси на 22-годишна жена през 2013-а година. Toй преследвал момичето от известно време и в последна сметка то се оплакало в полицията. Решението е на Върховния съд във Вашингтон. А Ерик Грей е наказан на 30 дни тъмничен режим и 150 часа общественополезен труд.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР