Момиче показало снимки на очите на майка си, татко си

...
Момиче показало снимки на очите на майка си, татко си
Коментари Харесай

Момиче показало снимка на очите на семейството си и удивило всички

Момиче посочило фотоси на очите на майка си, баща си и брат си и в този момент хората са сигурни, че цялото й семейство идва от друга планета. Зениците на тези хора наподобяват извънредно, само че за това има просто здравно пояснение.

Потребителка на уеб страницата Reddit с прякор Hghlvldvl от седемгодишна възраст почнала да преглежда лицето си в огледалото и забелязала, че външният й тип е специфичен. Според момичето, преди тази възраст очите й са били сини, само че с течение на времето те са почнали да се трансформират и в зеницата да се появяват петна с разнообразни цветове.

Ако погледнете очите на hghlvldvl отдалеко, няма да забележите нищо извънредно.

 момиче-зеници

Но би трябвало да погледнете по-внимателно очите и ще видите,  че зеницата на момичето има няколко цвята едновременно и те се разпределят доста извънредно.

„ Наричам ги лунички на очите “, изяснява тя.

 хетерохромия

Според момичето тя няма проблеми със зрението и това не е изненадващо. В реалност хетерохромията (така се назовава това явление) е остатък или липса на меланин, който може да бъде завещан или породен от генетичен мозаицизъм.

 зеници-петна

Обикновено това не предизвиква дискомфорт на човек, с изключение на може би нараснало внимание към притежателя му. Често хетерохромията се демонстрира в причудливи модели и прави индивида неповторимо хубав.

Но се оказва, че hghlvldvl не е единственият човек в фамилията, който се отличава с необикновена осанка.

 петна-зеници

Това са очите на най-близките ми родственици. Татко от горната страна вляво, мама горе вдясно, аз изпод вляво, брат ми изпод вдясно, – написа момичето в нов пост.

Хората не можели да не виждат, че зениците на майката на момичето са съмнително дребни.

Но момичето обяснило, че майка й пие хапчета за повишение на кръвното, което води до резултата на свиване на зениците.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР