Момиче отправи гореща молба към хората с добри сърца, да

...
Момиче отправи гореща молба към хората с добри сърца, да
Коментари Харесай

Дъщеря с гореща молба: Помогнете на мама да се справи с коварно заболяване!

Момиче насочи гореща молба към хората с положителни сърца, да оказват помощ на нейната майка в борбата с тежък здравословен проблем. Публикуваме споделеното от  Esil Alieva в групата " Зов за помощ да спасим Юлбия " без редакторска интервенция:

" Здравейте другари,роднини и познати! Моля ви да отделите няколко минути да прочетете обявата.

Единственият човек, който знам че цялостен живот ще ме поддържа и ще е до мен е моята прелестна майка, която за жал е тежко болна…

Казва се Юлбия Алиева и е на 48 години. Преди 11 месеца претърпя интервенция заради преплитане на червата (перитонит).След интервенцията започнаха непоносими болки по гърба и стомаха. От всички извършени прегледи откриха,че има голям брой увеличени лимфни възли. Лекарите изписаха химиотерапия в Турция. Диагнозата е Лимфом.

Когато се започнаха химиотерапиите още веднъж получи перитонит и се наложи интервенция отначало, първата интервенция, която мина сполучливо коства 16 000 евро. Налагат се още 2 интервенции за разчистване на гнойта ще се ревизира дали е зарастнало тънкото черво и по-късно ще я зашият. Трите интервенции ще костват на стойност 48 000 евро.

След зашиването на интервенцията ще се продължи с химиотерапия, която едната химиотерапия коства 10 000 евро. За 6 месечно лекуване ни изискват

60 000 евро.

Средствата нужни за химиотерапия са непостижими за нас. Затова се обръщаме към всички хора с положителни сърца да помогнете на мама! "

Може да дарите средства за реализирането на акцията за Юлбия Алиева, посредством дарителска сметка:

Дск банка / гр.Търговище

IBAN: BG56STSA93000029418697

BIC: STSABGSF

Yulbiya Alieva Hasanova / Юлбия Алиева Хасанова
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР