Момиче от Варна се обади на телефон 112 и успя

...
Момиче от Варна се обади на телефон 112 и успя
Коментари Харесай

Жена от Велико Търново се опита да се самоубие на живо в TikTok, варненка я спаси

Момиче от Варна се обади на телефон 112 и съумя да предотврати най-лошото.

Истински екшън се разигра онлайн пред очите на хиляди хора. Използвайки набиращата известност обществена мрежа TikTok, млада жена от Велико Търново направи предаване онлайн, в което изясни по какъв начин има намерение да постави завършек на живота си.

По време на живото предаване, търновката сподели по какъв начин пие огромно количество хапчета и алкохол и описа по какъв начин по-късно ще постави завършек на живота си, скачайки от осмия етаж. Тези, които гледат видеото онлайн стартират да пишат мнения за да я вразумят и да я разубедят да не го прави. Когато момичето изчезва от кадър, уплашена варненка незабавно подава сигнал на 112.

 търновка

Полицията и Бърза помощ към този момент са на крайник, само че имат проблеми да открият точната локация на младата жена. Проблемът е, че варненката, подала сигнала, не знае точният адрес на търновката.

Все отново „ Бърза помощ “ съумява да стигне до нея и незабавно я карат към незабавното поделение на великотърновската МОБАЛ " Д-р Стефан Черкезов ", преди положението ѝ да се утежни. Установява се, че тя е съумяла да погълне 20 таблетки от медикамент за диабетици и алкохол. След осъществяване на нужните животоспасяващи операции, тя е препратена към центъра за психологично здраве. 

Оказва се, че повода за всичко това е любовна драма поради машинация в нета. Момичето се срещнало с мъж по Интернет и получило заричане за щастлива любовна връзка. Но за жалост попаднала на лъжец, който ѝ изискал сумата от 2500 лева под претекст, че се намира в затруднено състояние. Той ѝ заречен да ѝ прати великодушни дарове - пръстен и рокля. Тя се подлъгала и му пратила сумата. Разбира се пратка за нея по този начин и не пристигнала.
Търновката взема решение да показа историята си пред своите 3700 почитатели, които ѝ подсказват, че е станала жертва на машинация. Тя не може да понесе това изменничество и неистина и взема решение, че би трябвало да постави обществено завършек на живота си.

 търновка

Въпреки че всичко е приключва наред, не са малко случаите на Интернет измами под всякаква форма.
Затова е най-добре да не се доверяваме на инцидентни хора, които не познаваме, изключително във виртуалното пространство. Тази история можеше да приключи по различен трагичен метод, по тази причина апелът ни е да не се подаваме на сходни клопки в мрежите. Обикновено, когато някой чужд моли за пари, това би трябвало да е знак, че вероятността да бъдем излъгани е голяма.
Затова е по-добре да не се предоверяваме и да не даваме пари на непознати.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР