Момиче от София се е озовало в неприятна ситуация. За

...
Момиче от София се е озовало в неприятна ситуация. За
Коментари Харесай

Момиче се озова в страховита ситуация в София, непознати помогнаха

Момиче от София се е озовало в неприятна обстановка. За това описа самата тя в мрежата. По думите ѝ през вчерашния ден вечерта, слизайки от трамвай, е заговорена от чужд, който ѝ изискал пари. Момичето, което неотдавна живее в столицата, се тормозило и отишло в близкия денонощен магазин. Там взема решение да изчака непознатият да отмине.

В това време спрели с колата си момиче и момче. След като научават историята на девойката, без съмнение оферират да я закарат до дома ѝ.

„ Такъв благ жест и помощ от непознати хора не съм очаквала, само че се веселя, че към момента има такива хора и откровено имам вяра да са повече. Благодаря Ви!, “ написа тя.

Ето и цялата история:

„ Здравейте! Тази вечер пътувах в последния трамвай номер 10, без да знам, че върви до спирката на пазар Димитър Петков. (Имах още няколко спирки напред). Слязох на пазара и защото пребивавам неотдавна в този регион, бях малко обезпокоена. А и нямаше таксита, които да ме вземат за такова разстояние, взех решение да потегли пеш, говорейки по телефона. Спрях се в едно непрекъснато магазинче и тогава до мен се приближи едно момче (мисля, че беше наркоман) и ми изиска пари, аз отхвърлих и той потегли в моята посока. Реших да изчакам да позамине и си приказвах с индивида от магазинчето. Междувременно, пристигнаха едно момче с едно момиче (редовни клиенти на магазинчето), бяха с кола и индивида от магазина ги помоли, в случай че могат да ме закарат няколко спирки напред. Момичето без никакво съмнение, се съгласи да ме закара, макар, че живееха в региона на магазинчето. В колата аз ѝ споделих обстановката, и тя ми сподели " Няма никакъв проблем, не се притеснявай въобще, хора сме, би трябвало да си оказваме помощ! Лека вечер и бъди здрава ". Това беше нещо което не чаках, и с този пост желая да изразя изключителната си БЛАГОДАРНОСТ към МОМЧЕТО ОТ МАГАЗИНА И МОМИЧЕТО, което ме закара! Такъв благ жест и помощ от непознати хора не съм очаквала, само че се веселя, че към момента има такива хора и откровено имам вяра да са повече. Благодаря Ви! “

„ И аз постоянно обикалям в този регион и мога да се съглася, че там непрекъснато е цялостно с хора, които имат потребност от екзорсизъм и освен по дребните часове на денонощието. Радвам се, че сте съумяла да се приберете жива и здрава, “ разяснява мъж.

„ Като цяло в тази част на София, която се води необятен център, има доста такива човеци, то е ужасно и неприятно във светлата част на деня, а какво приказваме за тъмната? Просто тези хора би трябвало да се прибират във съответните институции, никой не е задължен да ги търпи и да изпитва боязън, да се прибере у дома, единствено тъй като както постоянно, някой не си прави работата, а глобява някъде за коланчета, “ пишат още.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР