Момиче от САЩ използва популярната сред младото поколение платформа ТикТок,

...
Момиче от САЩ използва популярната сред младото поколение платформа ТикТок,
Коментари Харесай

Момиче с две дипломи и три езика не може да си намери работа: Не съм се чувствала толкова унижена

Момиче от Съединени американски щати употребява известната измежду младото потомство платформа ТикТок, с цел да изрази пред своите връстници отчаянието си от това какъв брой мъчно е през днешния ден да си намериш работа.

Lohanny, както се написа в обществената мрежа, споделя, че е била принудена се откаже от кандидатстването за работа онлайн и да тръгне със CV в ръка, с цел да се предлага на работодателите, въпреки да признава, че това я кара да се усеща извънредно неловко.

Никога не съм се чувствала толкоз унижена в целия ми живот. Нося си автобиографията с мен и вървя по всякакви места, с цел да ги запитвам дали си търсят чиновник, споделя момичето, което има две дипломи и владее три езика, само че това не се оказва задоволително, с цел да си откри работно място даже с минимални условия.

„ Честно казано, изпитвам лек позор, тъй като аплайвам тук-там, които оферират минимална работна заплата, обаче ми споделят, че не търсят личен състав “, добавя през сълзи.

След видеото в ТикТок, което е генерирало над 11 млн. гледания, момичето е пробвало шанса си в още четири кафенета, само че още веднъж без триумф.

Наистина нуждая се от пари, тъй че ще продължа да пробвам, не счита да се отхвърля тя.
I got tear stains on my resume
Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР