Момиче от района на Курск предизвика ожесточени противоречия в мрежата

...
Момиче от района на Курск предизвика ожесточени противоречия в мрежата
Коментари Харесай

17-годишна красавица прецака жестоко десетки мераклии

Момиче от региона на Курск провокира яростни несъгласия в мрежата поради странните си дейности. Тя непринудено отишла в къщите на търсени новобранци и, отклонявайки вниманието с атрактивния си външен тип, персонално им връчила призовките. Около три дузини души пострадаха от хубостта на необичайния призовчик!



Процесът на наборна работа в Русия е планиран по подобен метод, че призованият има цялостното право да не пристигна във военната регистрация без призовка. Мнозина елементарно употребяват тази малка врата и просто не я получават. Не е мъчно да не отворите вратата за непознати в армейска униформа. Но комисариатът на Курска област решил този проблем. В това им оказа помощ 17-годишната Анна Целикова.

Заедно с представители на комисариата хубавицата обикаляла из къщите на военнослужещите. Виждайки момичето на детската площадка, момчетата незабавно отваряли вратата, където ги очаквала не толкоз приятна изненада. С помощта на Анна призовките били връчени на 30 млади мъже.

За този тип доброволческа активност Анна получи премия. Но, съдейки по мненията на консуматори на мрежата, не доста поддържаха тази концепция. Хората имаха въпроси както към чиновниците на комисариата, които решили да употребяват малолетна в тяхна услуга, по този начин и към самата госпожица.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР