Момиче от Арканзас в САЩ четири години подред всеки ден

...
Момиче от Арканзас в САЩ четири години подред всеки ден
Коментари Харесай

Разтърсваща история: Момиче писа 4 години на загиналия си баща, а когато получи отговор...

Момиче от Арканзас в Съединени американски щати четири години поред всеки ден пишело известия на номера на своя умрял татко. Наскоро обаче тя получила отговор, от който се разплакала.

Честити Патерсън към този момент се била примирила с това, че тя повече в никакъв случай няма да види своя благ баща, въпреки всичко той умрял преди няколко години.

Но, все пак, момичето всеки ден продължавало да му написа, без да подозира, че известията въпреки всичко отиват при някой.  Фото Фейсбук / Chastity Patterson

На четвъртата годишнина от кончината на татко си Честити (както винаги) му написала известие, разказвайки за своите триумфи, на които той по този начин и не станал очевидец.

"Минаха четири години откогато те изгубих, не минава и ден, в който да не ми е мъчително за теб. През това време се случиха доста неща, само че ти и по този начин си ги знаеш, въпреки всичко ти ги описвам всеки ден...

Извини ме, че не бях до теб, когато най-вече имаше потребност от мен... Страх ме е да се бракосъчетавам, въпреки всичко няма кой да ме заведе до олтара, ти към този момент не можеш да ме успокоиш, да ми кажеш, че всичко ще е наред...

При мен всичко е чудесно, щеше да се гордееш с дамата, в която аз съм се трансформирала... Аз просто желаех да ти кажа, че те обичам и доста ми е мъчително ".

 Фото Фейсбук / Chastity Patterson

Този път обаче монологът на момичето се трансформирал в разговор. На нея ѝ дал отговор мъж с името Бред. Той съумял да откри няколко думи, с които да успокои момичето.

"Здрасти, блага! Аз не съм твоя баща, само че получавам твоите известия към този момент четири години... Казвам се Бред, аз изгубих щерка си в автомобила злополука през август 2014 година, твоите известия ме накараха да остана жив... "

Години наред желаех да ти пиша, само че се боях да не ти разбия сърцето. Ти си удивителна жена, бих желал моята щерка да наподобява на теб. Благодаря ти за ежедневните вести, въпреки всичко ти ми напомняш, че има Бог и виновността за гибелта на моето момиченце не е негова. Той даде теб на мен, моят дребен ангел... Много се гордея с теб! ".

 Погибший отец Честити Джейсон Лигонс. Фото Фейсбук / Jason Ligons
Загиналият татко на Честити Джейсън Лигонс

Честити споделила скрийншот от кореспонденцията във Facebook. Постът стана шлагер, споделен е над 300 000 пъти.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР