Момиче от Амарило, Тексас, което мистериозно изчезва преди повече от

...
Момиче от Амарило, Тексас, което мистериозно изчезва преди повече от
Коментари Харесай

Откриха живо момиче, изчезнало преди повече от 13 години

Момиче от Амарило, Тексас, което мистериозно изчезва преди повече от 13 години, когато е на 14, е открито живо и в сигурност, написа Дейли Мейл, цитира " 24 часа ".

Джесика Делгадильо изчезнала безследно през октомври 2010 година, откакто напуща къщата си в квартал Норт Болтън.

Полицията в Амарило стартира следствие, само че казусът е замразен и шест месеца по-късно сержант Брент Барби декларира пред Amarillo Globe-News, че " не знаят какво се е случило с нея ". Според управляващите няма доказателства тя да е избягала. Не са били откраднати пари от вкъщи на фамилията и не е липсвала нито една от облеклата на Джесика. Случаят е още по-загадъчен заради обстоятелството, че Делгадильо до момента не е бягала или напускала къщата без позволение.

В множеството случаи, свързани с бягства, избягалото лице нормално се връща вкъщи или се намира в границите на няколко дни или няколко часа. " Основната разлика в тази ситуация с Делгадильо е, че тя е изчезнала преди шест месеца и нямаме нова информация за нея ", споделя още сержант Барби. Един от роднините допуска, че Джесика може да е в Далхарт, Луббок или Порт Сейнт Луси, Флорида. Властите означават също, че Делгадильо има семейство в Мексико, което в допълнение усложнява обстановката. Полицаите от Амарило се обърнали за помощ към федералните следователи, които следели трафика по границата с вяра да открият момичето. Роднините на Джесика също се отправили към границата, с цел да я търсят.

Година след изгубването й момичето към момента не е намерено, а полицията замразява случая.

Разследващите се задълбочават в детайлите на всеки случай. Те актуализират остарялата информация и популяризират детайлности за изгубванията в обществените медии. На 2 ноември 2023 година, след тринадесет години търсене, телефонът в полицейското ръководство в Амарило звъни. Жената на телефона се показва за Джесика Делгадильо.

Тя споделя, че знае, че е оповестена за търсене. Властите взели ДНК натривки от обадилата се и ги изпратили в Университета на Северен Тексас, където ги сравнили с ДНК на член на фамилията.

След месеци излиза наяве, че обадилата се по телефона жена в действителност е Джесика Делгадило. Понастоящем Делгадильо живее на източното крайбрежие. Тя е поискала да не се разкриват детайлности за изгубването ѝ.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР