Момиче на 19 години е арестувано, защото на два пъти

...
Момиче на 19 години е арестувано, защото на два пъти
Коментари Харесай

19-годишна на два пъти опитала да внесе хероин в ареста

Момиче на 19 години е задържано, тъй като на два пъти се пробвало да внесе хероин на своя другар, арестуван за разпространение на подправени евробанкноти, оповестиха от прокуратурата. Девойката е задържана за 72 часа, а против нея са формирани две каузи за държане на опиати за разпространяване.

Първият опит бил изработен на 29 декември предходната година, настояват проверяващите. Тогава момичето отишло в следствения арест в Търговище, с цел да занесе храна на задържания си другар. " При наложителната инспекция на пратката в кофичка от айран била открита бяла бучка с тегло 7, 334 година, увита в найлонче и сложена в презерватив. Направеният тест за опиати посочил, че това е хероин ", написа в известието. Тогава момичето било задържано за 24 часа и по-късно освободено.

На 2 януари тя още веднъж се появила в следствения арест, този път с пакет козуначени кифли. " При инспекцията на хранителната пратка още веднъж бил открит опиат, който също реагирал на хероин. Този път веществото с тегло 3, 39 година било укрито в пакет с козуначени кифли ", оповестяват от прокуратурата. Държавното обвиняване ще желае непрекъснат арест за 19-годишната, оповестиха оттова.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР