Момиче на 18 години е било открито в тежко състояние

...
Момиче на 18 години е било открито в тежко състояние
Коментари Харесай

Откриха момиче, държано в плен 20 дни в Добрич

Момиче на 18 години е било намерено в тежко положение в апартамент в центъра на Добрич, откакто е държано там в плен в продължение на 20 дни, заяви представителят на прокуратурата Румяна Арнаудова. Момичето е било дрогирано и измъчвано, по лицето му има тежки пострадвания от свирепост, евентуално породена от държалия го в жилището мъж - на 32 години. 

В началото на месеца жертвата е била обявена първоначално за локално, а след това и за национално търсене. Тя е открита във вторник при инспекция в дома на 32-годишния мъж от Добрич. Той е задържан, повдигнати са му обвинения за държане на наркотични субстанции и за незаконно отнемане от независимост по метод, изключително непосилен за потърпевшата и с заплаха за нейното здраве. Момичето е в добричката болница, като физическото му положение се е подобрило, само че психическата контузия ще се лекува дълго.

По сигнал на жител на 24 юли е извършено претършуване в дома на родителите на арестувания, където е намерено малко количество наркотични субстанции. След това е претърсен и неговият дом в Добрич, където е намерено момичето в безпомощно положение.

Мотивите на похитителя за отвличането не са ясни. Той е престъпно проявен, осъждан е три пъти за държане на опиати в дребни количества.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР