Момиче на 17 години е припаднало и починало в двора

...
Момиче на 17 години е припаднало и починало в двора
Коментари Харесай

Момиче почина в двора на столично училище

Момиче на 17 години е припаднало и умряло в двора на 96-то СОУ в столичния квартал " Люлин ". Детето е умряло преди " Спешна помощ " да може да му помогне по какъвто и да е метод и пристигналите на място лекари единствено са установили гибелта му, оповестява Нова телевизия.
Заради случая се е стигнало до ескалация на напрежение, защото околните на девойката са уверени, че лекарите са се забавили и не са пристигнали в точния момент. Наложила се е намесата и на полицията.
Всичко се е случило в двора на учебното заведение в Люлин. 17-годишното момиче е било там, дружно с други възпитаници, когато е припаднало. Според Бърза помощ сигналът при тях е получен в 8 часа и 9 минути. На място са били в 8 и 20 т.е. след 11 минути. Затова настояват, че не е имало забавяне.
Малко след 9 е извикан втори незабавен екип, поради майката на умрялото момиче. Според Спешна помощ пристигнала кола за спешна помощ е била нападната и ритана от близки на фамилията на детето. Полицията се е намесила и е предотвратила разпра.
Снимка: Архив
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР