Момиче на 15 години е било подложено на сексуален тормоз

...
Момиче на 15 години е било подложено на сексуален тормоз
Коментари Харесай

15-годишна българка била изнасилвано години наред от редица мъже в Гърция

Момиче на 15 години е било подложено на полов тормоз в продължение на две години от редица мъже . Тийнейджърката има българска майка и татко грък, който преди дни самичък е лишил живота си, написа „ Труд “. 

За половите похищения са арестувани 12 души на възраст между 17 до 38 години от региона на Милопотамос в Ретимно. Двама от тях са с повдигнати обвинявания за обезчестяване, останалите се проверяват. Основният обвинен за закононарушението е пакистанец на 35 години , другар и служащ на бащата на момичето. Друг обвинен е от Молдова, останалите са локални гръцки поданици.

През лятото на предходната година в Агенцията за отбрана на децата е подаден неизвестен сигнал , съгласно който малолетно момиче е ставало обект на поредност от изнасилвания от огромна група хора за дълъг интервал от време. По случая е разпоредена инспекция , която е разкрила ужасяващи неща. 

Бащата на момичето се е самоубил, откакто е научил за гаврата, която е била осъществявана с него. Той се е задушил с газова бутилка в колата си, като е оставил предсмъртно писмо:

„ Научих тези обстоятелства за щерка си и не мога да ги понеса. Проверете мобилния ѝ телефон, с цел да разберете истината. Не устоявам повече. Благодарен съм на полицията за това, което направи. Моля, не отнемайте детето от майката, тъй като ще полудее. Не мога да понеса всичко, което се случи “.

Според майката, щерка ѝ не желае да приказва за преживения тормоз , само че е удостоверила, че всичко е истина. 

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР