Момиче на 11 години направи опит да се самоубие заради

...
Момиче на 11 години направи опит да се самоубие заради
Коментари Харесай

11-годишно момиче се хвърли от балкона в София заради тормоз от баща си

Момиче на 11 години направи опит да се самоубие поради отношението на татко си. Случаят е от 26 март от софийския ж.к. " Захарна фабрика ".

Мъжът - назван единствено с буквата С. - на 42 години, към този момент е арестуван и притеглен към наказателна отговорност за това, че посредством грубо отношение към щерка си - 11 годишната Е., е довел последната до опит за самоубийство - Е. скочила от терасата на 3-тия етаж на жилището, който обитавала, оповестяват от Софийска градска прокуратура.

За издевателството в Наказателно-процесуален кодекс се планува от 2 до 8 години затвор.

С. е осъждан за осъществена от него кражба, както и за незаконно лишаване на непознат лек автомобил.

Предвид извънредно високата социална заплаха на действието, както и с оглед личността на причинителя, наблюдаващият прокурор е постановил задържане на обвинения за период до 72 часа, като е разпоредено привеждането му в постройката на СРС на 29.03.2019 година - за разглеждане на искане за взимане по отношение на него на мярка за неотклонение " Задържане под стража ".

При първичният обзор на медиците е открито, че детето е с комоцио, травма на главата и гърба. Закарано е в противошоковата зала на " Пирогов ", където е оставено на лекуване.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР