Момиче, което бе простреляно в главата при масовата стрелба в

...
Момиче, което бе простреляно в главата при масовата стрелба в
Коментари Харесай

Критично е състоянието на раненото в главата момиче при стрелбата в училището в Белград

Момиче, което бе простреляно в главата при всеобщата пукотевица в учебно заведение в Белград в сряда, е в сериозно положение, заяви през днешния ден сръбската държавна телевизия РТС, представена от Българска телеграфна агенция. Две от ранените момчета, лекувани в същата болница, са изписани, оповестява още малкия екран.

В сряда, 3 май, 13-годишно момче простреля осем свои съученици и надзирател в главно учебно заведение " Владислав Рибникар " в Белград и рани шест деца и учителка преди да се съобщи на полицията.

Сърбия е в потрес след две всеобщи убийства тази седмица – стрелбата в учебното заведение и още една – в три села в региона на град Младеновац в четвъртък против петък, при която бяха убити осем души.

И двамата обвинени причинители са задържани.

Днес ще бъдат заровени четири деца и пазачът в учебното заведение, както и петима младежи, убити при второто всеобщо ликвидиране.

След стрелбите държавното управление вкара серия от ограничения, ориентирани към предварителна защита на насилието в учебните заведения и понижаване на броя на оръжията измежду цивилното население.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР