Момиче, изчезнало преди шест години в щата Илинойс (САЩ), е

...
Момиче, изчезнало преди шест години в щата Илинойс (САЩ), е
Коментари Харесай

Момиченце, отвлечено преди шест години, беше намерено

Момиче, изчезнало преди шест години в щата Илинойс (САЩ), е била открито живо и крепко предходната събота в Северна Каролина, осведоми вестник " Ню Йорк пост ". Тя е била открита с помощта на известния сериал на Нетфликс " Неразрешени загадки ", чийто сюжет се върти към действителни отвличания.

Името на момичето е Кайла Ънбехаун и е била на 9 години, когато майка ѝ – Хедър Ънбехаун, я отвлича на 5 юли 2017 година Двете са били разпознати от сервитьор в ресторант в Ашвил, Северна Каролина, който незабавно подал сигнал в полицията.

Случаят с изгубването на Кайла е бил излъчен напълно неотдавна със заглавието " Отвлечени от родителите си ". Във въпросния епизод от сериала на Нетфликс се споделя по какъв начин майката на момичето, която не е имала настойничество върху него, я отвлича, когато я посещава в дома на татко ѝ. След това следите и на двете изчезват.

Шест години по-късно Хедър Ънбехаун, в този момент на 40 години, е задържана от локалните управляващи и би трябвало да заплати санкция в размер на 216 000 $. В момента се приготвят документите за екстрадиция на дамата назад в Илинойс, оповестиха от офиса на прокурора.

Кайла Ънбехаун, която сега е на 15 години, се намира в Агенцията по обществени услуги на Северна Каролина и чака татко й да си я прибере у дома.

Самият той благодари на всички, които са помогнали за намирането и връщането на щерка му, и пожела медиите да ги оставят на мира за известно време.

BREAKING NEWS

NCMEC is excited to share that Kayla Unbehaun has been FOUND SAFE in North Carolina!

Kayla was only 9 years old when she was abducted by her non-custodial mother, Heather Unbehaun from South Elgin, Illinois on July 5, 2017. Kayla’s dad, Ryan asked NCMEC to…
— National Center for Missing & Exploited Children (@MissingKids)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР