Моментът, в който Дуейн Кефе Д Дейвис е арестуван за

...
Моментът, в който Дуейн Кефе Д Дейвис е арестуван за
Коментари Харесай

Видео показва момента, в който полицията арестува Дуейн Keffe D Дейвис за убийството на Тупак Шакур

Моментът, в който Дуейн " Кефе Д " Дейвис е задържан за убийството на рапъра Тупак Шакур през 1996 година, беше уловен от камера от полицията на метрото в Лас Вегас Отдел.

Видеото, получено от филиала на CBS KLAS-TV, демонстрира по какъв начин служител на реда се доближава до Дейвис покрай дома му в Хендерсън, Лас Вегас, сутринта на 29 септември.  

„ Хей, Кефе, Metro Police, елате тук “, споделя служител на реда, до момента в който Дейвис се доближава. След това Дейвис е окован с белезници. Едно видео демонстрира голям брой чиновници, които го заобикалят.

по-рано докладвани.

Дейвис по-рано се разказа като очевидец на убийството, пишейки в записките си от 2019 година, че е бил в колата, от която е убит Шакур, и загатва своя племенник Орландо „ Бейби Лейн “ Андерсън като един от двамата хора на задната седалка, където са създадени изстрелите. Андерсън беше погубен две години след стрелбата.

Длъжностни лица споделиха, че Дейвис е познат на следователите. Домът на брачната половинка му беше атакуван от полицията през юли с документи, в които се показва, че полицията търси предмети, „ свързани с убийството на Тупак Шакур “.

Дейвис се яви за първи път в съда на 4 октомври. Той изиска двуседмично отсрочване, защото юристът му не присъстваше, и ще се яви в съда на 19 октомври. Дотогава той ще бъде арестуван без гаранция.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР