Моментът, който всички фенове на Анджелина Джоли очакваха - любимата

...
Моментът, който всички фенове на Анджелина Джоли очакваха - любимата
Коментари Харесай

Анджелина Джоли дебютира в Instagram с важно послание и подобри рекорда на Дженифър Анистън

Моментът, който всички почитатели на Анджелина Джоли чакаха - обичаната актриса към този момент има формален профил в Instagram!

В описанието на профила ѝ гласи: 

" Майка, режисьор, специален дипломат на Върховния комисариат на Организация на обединените нации за бежанците. "

Анджелина очевидно е решила да употребява платформата не за шерване на фрагменти от персоналния си живот и блясъка на аления килим, а с цел да насочи вниманието на хората към тревожните събития в Афганистан. 

Първият ѝ пост съдържа елементи от писмо, писано на ръка на британски език от афганистанско момиче. Част от описанието гласи:

Това е писмо, изпратено от тийнейджърка от Афганистан. В момента народът на Афганистан губи опцията да поддържа връзка в обществените мрежи и да показва свободно мнението си. Затова в Instagram ще споделям техните истории и гласовете на хората по целия свят, които се борят за съществени човешки права.

Бях на границата на Афганистан 2 седмици преди атентата на 11 септември, където срещнах бежанци, избягали от талибаните. Това беше преди 20 години. 

Ужасяващо е да гледаш по какъв начин афганистанците още веднъж са принудени да бягат от страха и несигурността, които са сковали страната им. 
                             

Писмото споделя за измененията в публичния живот след идването на власт на радикалното придвижване. Момичето написа още, че преди дамите са имали опция намерено да отстояват правата си, да работят и да учат. Сега в обществото царува боязън, въпреки някои хора да считат, че талибаните са се трансформирали.

" Смятаме, че правата ни се нарушават. "

Към писмото има и фотография на дами в Херат, които чакат отварянето на клиника, направена от разследващия публицист Линдзи Билинг.
 От Кейт до Анджелина: „ запазената марка “ на 13 звездни дами  От Кейт до Анджелина: „ запазената марка “ на 13 звездни дами  От Кейт до Анджелина: „ запазената марка “ на 13 звездни дами  От Кейт до Анджелина: „ запазената марка “ на 13 звездни дами
Само няколко часа след основаването на профила Анджелина събира над 4 милиона почитатели, като единствено в първите 15 минути те доближават над 1 милион. С това подобрява рекорда на Дженифър Анистън, която дебютира в обществената мрежа през октомври 2019-та.

► 

Е, все отново досега Джен води със своите 37,8 милиона почитатели, до момента в който Джоли има 8,9 милиона. Най-следваната известна персона в Instagram e Кристиано Роналдо с 331 милиона почитатели.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР